7 תשובות
לא לא כל הקטע בלביבות זה התפוח אדמה
אופס לא שמתי לב שכתבת תפוח חח
אבל גם לא כי זה יעשה לך עיסתי
אופס לא שמתי לב שכתבת תפוח חח
אבל גם לא כי זה יעשה לך עיסתי
שואל השאלה:
תפוח עץ..
תפוח עץ..
אנונימית
לא חושבת
הרי כל מרקם של הלביבות זה הגירודים של הפרי/ירק
הרי כל מרקם של הלביבות זה הגירודים של הפרי/ירק
אנונימית
זה יהרוס לך
ייצא לך פנקייק
ייצא לך פנקייק
אנונימית
שואל השאלה:
אבל אני שמה בזה גם מצות מפוררות, זה לא יעזור?
אבל אני שמה בזה גם מצות מפוררות, זה לא יעזור?
אנונימית
לא
כמו שאמרתי המרקם ברובו זה מהתפוח המגורד, המצה לא תעזור
כמו שאמרתי המרקם ברובו זה מהתפוח המגורד, המצה לא תעזור
אנונימית
לא לא עדיף לך לגרד תפוח זה יצא לך מצה ומשהו עיסתי לערבוב יצא לך יותר טוב בעייני לפחות אם תרגדי ותדמי לביבות אמיתיות
באותו הנושא: