7 תשובות
תנסי לאזן עם משהו את המתיקות של הרסק
להוסיף פחות מהמרכיב שהופך את הפסטה למתוקה
שואל השאלה:
אני שמה רסק עגבניות,מלח,שמנת לבישול,ובסוף גבינה מגורדת, אבל זה תמיד יוצא מתוק כזה ואני לא יודעת איך לשנות את זה.
אנונימית
מה שאני אמרתי ^^
יש רסקים שהם מתוקים. אתמול הכנתי רוטב לפיצה והוספתי רסק תבלינים מים ושמן והוא יצא מתוק ממש אבל יש עסקים חמוצים^
שואל השאלה:
אבל זה לא היה מוזר אם אני מוסיפה סוכר למתכון שיש בו גם שמנת?
אנונימית
אבל לא הוספתי תבלינים מתוקים הוספתי מלח פלפל אבקת שום ואורגנו^