3 תשובות
ממה שאני יודעת משתמשים בקמח רגיל ושקדים טחונים
לפני אחזה שנה וחצי עשיתי אחת עם מתכון רגיל ייצא לי ממש טוב אז אם אין לך קמח שקדים תחפשי מתכון עם קמח רגיל
בהרבה מתכונים יש קמח שקדים.
אני פשוט עושה את המספרים מבצק פריך רגיל (קמח חמאה חלמון סוכר קצת מלח וביצה) ומעל מזלפת את הקרם, אין הבדל בטעם ויוצא מושלם תמיד :)
אני פשוט עושה את המספרים מבצק פריך רגיל (קמח חמאה חלמון סוכר קצת מלח וביצה) ומעל מזלפת את הקרם, אין הבדל בטעם ויוצא מושלם תמיד :)
באותו הנושא: