4 תשובות
כל אחד וטעמו הוא:

כך אני עושה מערבבת רסק עגבניות עם אורגנו יבש בזיליקום יבש שום כתוש ופפריקה אדומה.

אפשר לטגן בצל ולהכניס פנימה את הרוטב ולבשל. ומאידך אפשר למרוח את הרוטב כמו שהוא על הבצק.
טליה
בדר"כ - תערובת עשבי תיבול יבשים (אורגנו, רוזמרין, טימין, מיורן), אבקת שום וצ'ילי כתוש.
פנטלימון
היי איילה,

אני אתן לך מתכון לרוטב הפיצה שאני מכינה:

במחבת (בינונית-תלוי בכמות הפיצה שאת מכינה) מטגנים בשמן בצל אחד וכמה שיני שום,
עד שהם מזהיבים את מגרדת בעזרת פומפיה עגבניה אחת גדולה ומערבבת,לאחר מכן את
מוסיפה קופסת רסק עגבניות ומערבבת שוב. את מתבלנת עם מלח,פלפל שחור,פפריקה מתוקה, בזיליקום,אורגנו ומערבבת שוב. מוסיפה מים לפי הצורך.
לאחר מכן את מחכה שיצטנן מעט ומורחת על בצק הפיצה.