2 תשובות
משומשו
בחיי טעמתי כמעט הכל, בסוף לכולם יש טעם של שומן מוקשה.
יש אחת בטעם פטה שהיא נחמדה הייתה לי. זה או של ליב או של violife.
כל אחד אומר משהו שונה רק מניסיונות חוזרים אפשר לאוהב.
אגב הן לא טובות באפייה חוץ ממשומשו שאני יודע שמשתמשים בה בפיצריות.
השאר לא נמסות טוב, אי אפשר לעשות איתן בורקסים.
צריך להשתמש בקשיו שייתן חושה יותר מוצקה כמו בורקס גבינה אמיתי.
בחיי טעמתי כמעט הכל, בסוף לכולם יש טעם של שומן מוקשה.
יש אחת בטעם פטה שהיא נחמדה הייתה לי. זה או של ליב או של violife.
כל אחד אומר משהו שונה רק מניסיונות חוזרים אפשר לאוהב.
אגב הן לא טובות באפייה חוץ ממשומשו שאני יודע שמשתמשים בה בפיצריות.
השאר לא נמסות טוב, אי אפשר לעשות איתן בורקסים.
צריך להשתמש בקשיו שייתן חושה יותר מוצקה כמו בורקס גבינה אמיתי.
הגבינה של ויולייף מעולה וגם של וגה
באותו הנושא: