6 תשובות
כן! טעים רצח ומזכיר את הגלידה ממש! רק הייתי צריכה לערבב עוד יותר זמן את החמאה עם הסוכר כי נשארו לי גרגרי סוכר
אנונימית
למי שיש את התכון שיביא לי בבקשהה
שואל השאלה:
אוקיי אז רציתי לשאול כמה זמן חיממת את הקמח? אין לי מד חום בבית ולא כתוב במתכון כמה זמן צריך...
שואל השאלה:
פשוט תחפש באינטרנט ותמצא את זה.
הם חשפו את המתכון לפני איזה שבוע
גם לי אין, פשוט חיממתי עד שהיה ממש חם וכואב לגעת בזה (העור שלנו מסוגל להתמודד עם חום עד 60 מעלות)
גם נהיה לזה ריח אפוי כזה ומרקם מוזר
אנונימית
שואל השאלה:
אהה מגניב תודה!