6 תשובות
כותבת לך את האהוב עליי
שואל השאלה:
תודה !
תודה !
אנונימית
פסטה- למלאות סיר במים, לשים מלח ושמן, לחכות עד שיהיה בועות, לשפוך את כל הפסטה ולערבב, לחכות לפחות 8 דקות עד שיהיה מוכן.
לסנן את הפסטה עם מסננת ולשטוף שיצא כל העמילן מהפסטה.
רוטב- קצת שמן, בצל (לא כזה רצוי), לשים רוטב/ רסק עגבניות בסיר/ מחבת ולערבב, להוסיף מלח ופלפל, מרק עוף פרווה, להוסיף שמנת לבישול, וקצת גבינה לפסטה וזהו....
לסנן את הפסטה עם מסננת ולשטוף שיצא כל העמילן מהפסטה.
רוטב- קצת שמן, בצל (לא כזה רצוי), לשים רוטב/ רסק עגבניות בסיר/ מחבת ולערבב, להוסיף מלח ופלפל, מרק עוף פרווה, להוסיף שמנת לבישול, וקצת גבינה לפסטה וזהו....
להמיס חמאה בסיר ולהוסיף שום כתוש.
ברגע שרואים שהוא טיפה זהוב כזה מוסיפים את הפסטה מערבבים טוב ומוסיפים מים מהברז עד קצת מעל הפסטה ומבשלים עם מכסה פתוח בערב שבע דקות עד שלא נשארים הרבה מים. מוסיפים שתי קופסאות קטנות של רסק עגבניות ומערבבים. מחכים שהמים יתאדו עוד טיפה ומוסיפים שמנת לבישול. מוסיפים מלח פלפל טיפה אורגנו אבקת שום וחשוב מאוד צ'ילי חריף וכפית אריסה. מאוד מומלץ להוסיף עם השמנת גם הרבה פתיתי גבינה שימסו עם הפסטה
ברגע שרואים שהוא טיפה זהוב כזה מוסיפים את הפסטה מערבבים טוב ומוסיפים מים מהברז עד קצת מעל הפסטה ומבשלים עם מכסה פתוח בערב שבע דקות עד שלא נשארים הרבה מים. מוסיפים שתי קופסאות קטנות של רסק עגבניות ומערבבים. מחכים שהמים יתאדו עוד טיפה ומוסיפים שמנת לבישול. מוסיפים מלח פלפל טיפה אורגנו אבקת שום וחשוב מאוד צ'ילי חריף וכפית אריסה. מאוד מומלץ להוסיף עם השמנת גם הרבה פתיתי גבינה שימסו עם הפסטה
שוקולדמנטה רשמתי כאן :)
אה ושכחתי פפריקה מתוקה, הנה סרטון שעשיתי בטיק טוק של פסטה רוזה תראי איך הכנתי
באותו הנושא: