התחברות הרשמה

איזה סלמון בדרך כלל שמים בסושי? נגיד גפניקה וכאלה (אפוי, מטוגן...)?

11 באוקטובר 2020, 20:35
סושיערך קלוריאוכלסלמוןדג סלמון    
4 תשובות
נא או מעושן
Q
Queen183
את
יכולה לבחור
בדר"כ זה או נע , או בטמפורה או אפוי
הכי טעים בטמפורה
א
אנונימית_-/:
נא, סקין, טמפורה, מעושן.
J
Julie.W
נא, מטוגן
ח
חמוריניו
באותו הנושא:
אתם אוכלים בסושי סלמון נא?
איזה רול סושי אתם אוהבים? כלומר מה אתם שמים בסושי, ואיזה דג?-.
איזה סגנון לבוש אתם שמים כול יום ואיזה צבע הכי הרבה בדרך כלל?
מה אתם שמים בסושי?
מה אתם שמים בסושי שלכם ?
איך קוראים למכשיר הזה שצורבים איתו את הסלמון בסושי?
מה אתם שמים בסושי שלכם?
מה אתם שמים בסושי שלכם?
מה יותר בריא בסושי סלמון או טונה?
איזה טמפרטורה שמים בדרך כלל במזגן על חימום?
מה הכוונה בסושי לא מטוגן? אני אוכלת תמיד סושי עם אבוקדו או סלמון אבוקדו בטח לא מטוגן, הסלמון גם לא, והאצות גם לא.