התחברות הרשמה

אני מכינה סושי בפעם הראשונה..

ויש לי שאלה צריך לחתוך את העצה של הסושי או לא?
18 בנובמבר 2020, 21:19
סושיהפעם הראשונה    
תשובה אחת
צריך לחתוך את האצה רק בסוף אחרי שמגלגלים עם כל הדברים בפנים
_
_ItsGary_
באותו הנושא:
אכלתי היום סושי פעם ראשונה
עשיתי סושי בפעם ראשונה! איך נראה??
אכלתי עכשיו סושי בפעם הראשונה וזה כל כך מגעיל איך אנשים נהנים מזה?
איזה סוג של סושי אתם ממליצים לקנות בפעם הראשונה?
אז טעמתי סושי פעם ראשונה
ההורים שלי ואני רוצים להכין פעם ראשונה סושי, מה צריך לקנות לסושי?
אם אני רוצה לטעום סושי פעם ראשונה איזה טעם הכי כדאי לי?
כדאי לי להזמין סושי/נודלס? (ובכללי סושי בפעם הראשונה, ממש באלי לנסות)
הכנתי טוסט וזאת פעם ראשונה שאני מכינה חח כמה זמן צריך להשאיר אותו בטוסטר?
אני מזמינה היום סושי בפעם הראשונה
אני מכינה סושי מה לשים בפנים?