5 תשובות
לא אבל כן במקום מוצל- (צל)
רצוי מאד
כיוון שלא תגלי בהם תולעים
המוצר יישמר לך ויחזיק הרבה יותר זמן.
כיוון שלא תגלי בהם תולעים
המוצר יישמר לך ויחזיק הרבה יותר זמן.
מומלץ מאוד לשמור בקירור ואפילו בהקפאה.
זה עוצר את התפתחות התולעים.
את הקמח צריך לנפות קודם בנפה של 71 מש, ע"מ לסנן ממנו את התולעים והביצים שכבר נמצאים בו.
יש לשמור בשקית סגורה למניעת חדירת לחות (מספיק גלגול של ראש השקית)
בהצלחה!
זה עוצר את התפתחות התולעים.
את הקמח צריך לנפות קודם בנפה של 71 מש, ע"מ לסנן ממנו את התולעים והביצים שכבר נמצאים בו.
יש לשמור בשקית סגורה למניעת חדירת לחות (מספיק גלגול של ראש השקית)
בהצלחה!
ערב-טוב.
החום והלחות, מוציאים את כלהאורחים הבלתי רצויים ( החרקים, הרמשים והזוחלים) החוצה ומוצאים אותם חוגגים בתוך הדגנים והקיטניות, זו הסיבה שכדאי לאכסן אותם במקרר, אני
מאכסנת כל השנה (אילת).
בהצלחה
החום והלחות, מוציאים את כלהאורחים הבלתי רצויים ( החרקים, הרמשים והזוחלים) החוצה ומוצאים אותם חוגגים בתוך הדגנים והקיטניות, זו הסיבה שכדאי לאכסן אותם במקרר, אני
מאכסנת כל השנה (אילת).
בהצלחה
איפה קונים "את הקמח צריך לנפות קודם בנפה של 71 מש"
דוד
באותו הנושא: