5 תשובות
מקום קריר וחשוך, ארון, קופסה אטומה וכו'.
אין צורך בקירור.
אין צורך בקירור.
את הקמח הפתוח - עדיף קמח כוסמין או קמח מחיטה מלאה,
אנחנו מאחסנים במקרר.
אם האריזה עוד לא נפתחה, וזו אריזת פלסטיק, ולא אריזת נייר,
אפשר בארון.
שיהיה בתאבון,
מיכל רון - חיים בריא
אנחנו מאחסנים במקרר.
אם האריזה עוד לא נפתחה, וזו אריזת פלסטיק, ולא אריזת נייר,
אפשר בארון.
שיהיה בתאבון,
מיכל רון - חיים בריא
קישורים מצורפים:
כל סוג של קמח בין פתוח ובין סגור אני ממליץ לך לשמור במקרר מהסיבה שזה מתליע.
אחסון קמח במקרר אכן שומר עליו, אבל זה לא הכרחי (ודי חבל לבזבז את השטח הזה במקרר).
הפתרון הוא פשוט -
1. שים הקמח בשקית פלסטיק איכותית שמיועדת לאחסון מזון כך שלא יישאר אוויר (אפשר להשאיר באריזת הנייר המקורית בתוך שקית הפלסטיק).
2. הקפא בפריזר למשך יומיים (הורג ביצי חרקים וכל דבר רע שאולי יש בקמח).
3. אחסן בתוך מיכל פלסטיק סגור, במרחב אחסון חשוך (ארון מטבח/מגירה)
הפתרון הוא פשוט -
1. שים הקמח בשקית פלסטיק איכותית שמיועדת לאחסון מזון כך שלא יישאר אוויר (אפשר להשאיר באריזת הנייר המקורית בתוך שקית הפלסטיק).
2. הקפא בפריזר למשך יומיים (הורג ביצי חרקים וכל דבר רע שאולי יש בקמח).
3. אחסן בתוך מיכל פלסטיק סגור, במרחב אחסון חשוך (ארון מטבח/מגירה)
קישורים מצורפים:
זה מאוד תלוי באיזה תדירות את משתמשת בקמח, למשל אם את משתמשת באופן קבוע וחבילת הקמח נגמרת יחסית מהר, ניתן לשמור במקום מוצל בקופסה אטומה.
אם את מתגוררת באזור עם לחות גבוה או משתמשת בקמח לעיתים רחוקות, אפשר לאחסון במקרר בתוך בקופסה אטומה או אפילו במקפיא כדי לשמור על הקמח טרי לאורך זמן רב.
כדאי לשים לב שחיי המדף של קמח מלא קצרים יותר, וגם אותו כדאי לשמור בקירור/הקפאה.
עוד פרטים על אחסון קמח וחומרי אפייה בקישור.
אם את מתגוררת באזור עם לחות גבוה או משתמשת בקמח לעיתים רחוקות, אפשר לאחסון במקרר בתוך בקופסה אטומה או אפילו במקפיא כדי לשמור על הקמח טרי לאורך זמן רב.
כדאי לשים לב שחיי המדף של קמח מלא קצרים יותר, וגם אותו כדאי לשמור בקירור/הקפאה.
עוד פרטים על אחסון קמח וחומרי אפייה בקישור.
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: