23 תשובות
יש מלא בגוגל
אנונימית
https://mobile.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/recipe-7bdb41968a11761006.htm
ואם יש לך חלב בטעם וניל של תנובה יש מתכון טעים מאחורי הקופסה
ואם יש לך חלב בטעם וניל של תנובה יש מתכון טעים מאחורי הקופסה
אנונימית
אני תמיד משתמשת בזה
כוס קמח
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות שמן
כוס חלב
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות תמצית וניל
ביצה אחת
ואני אישית אוהבת להוסיף גם סוכר וניל
כוס קמח
2 כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות שמן
כוס חלב
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות תמצית וניל
ביצה אחת
ואני אישית אוהבת להוסיף גם סוכר וניל
ביצה קמח וסוכר ויאללה לבטן
2 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 ו3/4 כוסות חלב
1/4 כוס חמאה
כפית - שתיים של תמצית וניל
1 l ביצה
אף פעם לא מאכזב.
1/4 כוס סוכר
אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 ו3/4 כוסות חלב
1/4 כוס חמאה
כפית - שתיים של תמצית וניל
1 l ביצה
אף פעם לא מאכזב.
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
קצת מלח
שתי כפות סוכר
כוס חלב
3 כפות שמן
כפית תמצית וניל
ביצה
כפית אבקת אפיה
קצת מלח
שתי כפות סוכר
כוס חלב
3 כפות שמן
כפית תמצית וניל
ביצה
אל תכיני ממאקו וכאלו,יש של רון יוחננוב.טעימים ממש
שואל השאלה:
אני מבינה שכולם שהרבה במאנצ לילי עכשיו ורוצים אוכל טעןם
אני מבינה שכולם שהרבה במאנצ לילי עכשיו ורוצים אוכל טעןם
הנה מתכון
קישורים מצורפים:
אני ממש מקווה שאת לא מכינה עכשיו כאיחו למי יש כוח להכין עכשיו
שמעי, תכיני את מה שרשמתי מתישהו
זה לגמרי שווה את זה.
אני יכולה לשלוח לך בפרטי הוראות הכנה מדויקות ( זה באנגלית אם לא מפריע לך ), זה יוצא מדהים.
זה לגמרי שווה את זה.
אני יכולה לשלוח לך בפרטי הוראות הכנה מדויקות ( זה באנגלית אם לא מפריע לך ), זה יוצא מדהים.
חצי גרם שום כתוש
חצי טון אציטון
בקבוק וחצי של חומץ
קנקן מים מהגינה
וקצת אדמה מעל
בתיאבון!
חצי טון אציטון
בקבוק וחצי של חומץ
קנקן מים מהגינה
וקצת אדמה מעל
בתיאבון!
יש לי מתכון ממש טוב באנגלית
כדאי לך להוסיף את הקצפת של מילקי
או טבסקו
או טבסקו
אנונימי
אני מכינה בלי ביצה כי זה יותר טעים לי אל תשאלו למה וזה באמת יוצא טעים רצח
קמח
חלב
סוכר
אבקת אפייה
תמצית וניל
ויאלה לתחת
קמח
חלב
סוכר
אבקת אפייה
תמצית וניל
ויאלה לתחת
אנונימית
בתור אחת ששנתיים חיפשה אחר המתכון האידיאלי, מצאתי אחד, באיזה פורום בשם פסיפלורה, מתכון מוזר, אבל מורכב ממרכיבים שבטוח יש לך בבית. הנה:
מרכיבים:
4/3 כוס חלב
2 כפות חומץ
1 כוס קמח
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
2/1 כפית אבקת סודה לשתייה
2/1 כפית מלח
1 ביצה
2 כפות חמאה מומסת
ספריי לשימון המחבת
אופן הכנה :
1 .לשפוך לקערה בינונית את החלב והחומץ ולהשאיר בצד 5 דקות על מנת לעשות החלב חמוץ.
2 .לערבב את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה והמלח בקערה גדולה.
3 .מזגו את הביצים והחמאה המומסת לתוך תערובת החלב החמוצה וערבבו.
4 .שפכו את התערובת היבשה של הקמח לתוך קערת החלב החמוצה וערבבו היטב עד שכל הגושים ייעלמו.
5 .על אש בינונית הניחו מחבת עבה וגדולה ורססו עם ספריי שמן למניעת הדבקות.
6 .מזגו רבע כוס מהתערובת למחבת ואפו עד שמופיעים בועות למעלה , הפכו בעזרת מרית את הפנקייק עד להשחמת הצד השני.
ניתן להגיש עם סירופ מייפל, שמנת מתוקה, גלידה ,סירופ שוקולד, נוטלה או וריאציה מתוקה שעולה בראשכם.
בתיאבון אהובה!
מרכיבים:
4/3 כוס חלב
2 כפות חומץ
1 כוס קמח
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
2/1 כפית אבקת סודה לשתייה
2/1 כפית מלח
1 ביצה
2 כפות חמאה מומסת
ספריי לשימון המחבת
אופן הכנה :
1 .לשפוך לקערה בינונית את החלב והחומץ ולהשאיר בצד 5 דקות על מנת לעשות החלב חמוץ.
2 .לערבב את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה והמלח בקערה גדולה.
3 .מזגו את הביצים והחמאה המומסת לתוך תערובת החלב החמוצה וערבבו.
4 .שפכו את התערובת היבשה של הקמח לתוך קערת החלב החמוצה וערבבו היטב עד שכל הגושים ייעלמו.
5 .על אש בינונית הניחו מחבת עבה וגדולה ורססו עם ספריי שמן למניעת הדבקות.
6 .מזגו רבע כוס מהתערובת למחבת ואפו עד שמופיעים בועות למעלה , הפכו בעזרת מרית את הפנקייק עד להשחמת הצד השני.
ניתן להגיש עם סירופ מייפל, שמנת מתוקה, גלידה ,סירופ שוקולד, נוטלה או וריאציה מתוקה שעולה בראשכם.
בתיאבון אהובה!
איך אני מתגעגעת למאנצים האלה
הדיאטה הרסה לי את השמחת חיים
הדיאטה הרסה לי את השמחת חיים
וואו הכנתי אתמול את של מאקו ויצא אחד הטעימים , אוורירי כזה מזה מושלם תכתבי בגוגל "פנקייק מאקו" וזהזה באתר שלהם של מאקו
ככה אני עושה לעצמי
לכמות ליחיד אני תמיד שמה בערך משהו כמו כוס קמח, שתי כפות סוכר, כפית של אבקת אפייה, ביצה, 3/4 כוס חלב
העיסה צריכה להיות יחסית סמיכה
חותכת שתי בננות לעיגולים
שמה במחבת חמאה/מרגרינה
שופכת עיגול קטן, מסדרת חתיכות של בננות בתוך הפנקייק והופכת
ומורחת שוקולד בין שכבה לשכבה
זה אלוהי
לכמות ליחיד אני תמיד שמה בערך משהו כמו כוס קמח, שתי כפות סוכר, כפית של אבקת אפייה, ביצה, 3/4 כוס חלב
העיסה צריכה להיות יחסית סמיכה
חותכת שתי בננות לעיגולים
שמה במחבת חמאה/מרגרינה
שופכת עיגול קטן, מסדרת חתיכות של בננות בתוך הפנקייק והופכת
ומורחת שוקולד בין שכבה לשכבה
זה אלוהי
שואל השאלה:
אמא מה 25 נעצים על שאלה של פנקייק
אמא מה 25 נעצים על שאלה של פנקייק
שואל השאלה:
וחברים שלי נחמדים דבר ראשון לודה על המתכון עם האצילים הוא נדיר קצת מתתי על הדרך אבל נדיר
וכל האלה שבדיאטה יאללה יום אחד שתאכלו משהו טעים שאתם באמת אוהבים לא יקרה כלום סמכו עליי
וחברים שלי נחמדים דבר ראשון לודה על המתכון עם האצילים הוא נדיר קצת מתתי על הדרך אבל נדיר
וכל האלה שבדיאטה יאללה יום אחד שתאכלו משהו טעים שאתם באמת אוהבים לא יקרה כלום סמכו עליי
הזה של השף הלבן
בגוגל "פאנקייק השף הלבן "
בגוגל "פאנקייק השף הלבן "
וואי אני רעבה כוסעמק
אנונימית
באותו הנושא: