6 תשובות
צריך מהירות גבוהה וזה חלבונים לא חלמונים...
את מקציפה ידנית או עם מיקסר?
אנונימית
כמה זמן הקצפת?
יכול להיות שהקערה או הביצים עם שומן ולכן זה לא מקציף.
תשטפי את הקערה במים חמים וסבון טוב טוב תייבשי ותתחילי מהתחלה תוך הקפדה שלא יהיה צהוב/חלמון.

בנוסף אני ממליצה להתחיל להקציף ורק אז להתחיל להוסיף סוכר בהדרגה
שואל השאלה:
אני מאוד טובה בקונדטוריה וזה פעם ראשונה שזה יצא לי וכן בטעות כתב לי חלמונים במקום חלבונים הקצפתי 10 דקות ידני וגם קודם כל הקצפתי ואז הוספתי סוכר אני לא יודעת למה זה היה ככה
קורה גם לטובים ביותר אני מבטיחה לך (:
בהצלחה
שואל השאלה:
תודה רבה בסוף העוגה יצאה מושלם זה פשוט לחברה ממש טובה שלי ורציתי שהיא תצא מושלמת