תשובה אחת
						
						
					
							זה מחליף פירורי לחם. זה גם מדביק את התערובת, 
ויש לשיבולת שועל מרכיבים כמו ויטמיני b
אכילה של שיבולת שועל, מעודדת יצור סרוטונין
יש בה סיבים שעוזרים לעיכול תקין
תורמת להורדת שומנים בדם
והרשימה עוד ארוכה
בתיאבון
						ויש לשיבולת שועל מרכיבים כמו ויטמיני b
אכילה של שיבולת שועל, מעודדת יצור סרוטונין
יש בה סיבים שעוזרים לעיכול תקין
תורמת להורדת שומנים בדם
והרשימה עוד ארוכה
בתיאבון
											אבישג זלוף נטורופתית
										
									באותו הנושא: