29 תשובות
שואל השאלה:
את יכולה בבקשה לעזור לי גם עם השאר?
אנונימית
גלוקוז מצוי בענבים,מסיס במים ויש לו טעם
הטעם שלו ממש מתוק
אפשר למצוא גלוקוז גם בתפוז , בגוף האדם הוא משמש מקור אנרגיה ונותנים אותו בהריון
לעבור לסוכרוז?
שואל השאלה:
כן בבקשה
אנונימית
סוכרוז דו סוכר מורכב מפחמן , מימן וחמצן .
סוכרוז הוא הסוכר הלבן שנמצא אצלנו בבית סוכר לבן הוא נמצא במאכלים שונים שאנו מכינים כמו : עוגות
סוכרוז מוסס במים טפחות מתוק מהגלוקוז סוכרוז הוא הצורה העיקרית שבה פחמימות עוברות בין תאים בצמח, ויש לו השפעות שליליות על גוף האדם אם צורכים אותו בכמויות גדולות.
עכשיו לקטוז ?
לקטוז דו סוכר המורכב מאטומי פחמן , מימן וחמצן , לקטוז נמצא במוצרי חלב שונים כמו גבינות / חלב .
לקטוז מוסס במים ויש לו טעם
לקטוז -חלב הוא נוזל הנוצר בבלוטת החלב של נקבות היונקים במהלך הריון ולאחריו. החלב משמש כמקור תזונה בלעדי לצאצאי היונקים, כולל צאצאי האדם, בתקופת ינקותם. החלב עשיר בחומריי תזונה ( נוטריינטים), החיוניים להתפתחות הוולד בגיל הינקות. למעשה, החלב הוא המזון היחיד שמותאם וראוי ליונקים בתקופת ינקותם(למה הוא משמש בגוף האדם)
זהו או שעוד ?
עמילן - רב סוכר מורכב מאטומי פחמן מימן וחמצן , מצוי זרעי חיטה ,אורז,תירס , תפוחי אדמה...חסר טעם ואינו מסיס במיםעמילן משמש לאגירת סוכר זמין בצמח לצורך הפקת אנרגיה כימית. בני אדם מסוגלים לעכל עמילן והוא משמש כמקור אנרגיה עיקרי למרבית אוכלוסיית העולם. העמילן שאוכלים בני האדם נמצא בעיקר בדגנים ובשורשים אכילים.
סיימתי גם עם עמילן
שואל השאלה:
תודהה
אנונימית
שואל השאלה:
את יכולה בבקשה לעזור לי גם עם השניים האחרים?
אנונימית
קליקוגן רב סוכר מורכב מאטומי פחמן מימן וחמצן,מומס במים לגבי טעם לא יודעת , מאכלים- שקדים , אגוזים , ביצים שיבולת שועל ..... משמש בגוף בונה את מסת השריר
תאית רב סוכר מורכב מאטומי פחמן מימן וחמצן,
הוא מצוי בצמחים שונים כמו פטרוזיליה , תאנה ..... משמש כמרכיב מרכזי בדפנות התאים של בני האדם והצמחים
זהו סיימתי
אה רגע רב תאית לא מסיס במים ואין לו כל כך טעם
שואל השאלה:
תודהה
אנונימית
שואל השאלה:
רגע מזה יהיה כאן?
תכונות (טעם, מסיסות במים) בסוכרוז (סוכר לבן)
אנונימית
מומס במים ופחות טעים מקלוגוז כתבתי את זה כבר
שואל השאלה:
תודה
אנונימית
גלוקוז - חד סוכר , סוגי האטומים שמרכיבים אותו הם: פחמן (c), מימן (h) וחמצן (o)