3 תשובות
פסטה זה קליל אבל עדיף שתראי באתר מאקו יש שם מתכונים טובים
לחתוך בצל לשים במחבת עם שמן זית(אפשר להוסיף שום)כשהוא משקיף להוסיף עגבניה חתוכה כשהיא מתרככת להוסיף רסק מלח פלפל טימין וטיפה מים וזהו
לקחת סיר לשים מים בערך כפול מכמות הפסטה שאת רוצה לשים על האש לחכות עד המים רותחים להוסיף את הפסטה לבשל בזמן שמערבבים מידי פעם כשהיא מוכנה תסנני את המים ואז בזמן שהיא מתקררת להכין את הרוטב בסיר ואז כשהוא מוכן להחזיר את הפסטה לחמם טיפה שוב וזהו
אנונימית
באותו הנושא: