6 תשובות
בקירור רגיל כשבוע אך אפשר גם להקפיא ואז אפשר לשמור מספר חודשים ולהוציא רק טרם השימוש
טליה,
ניתן לשמור בקרור עד תאריך התפוגה שמקבלים בעת החיתוך שכן יש תאריך לגבי כל הנתח , מומלץ לשמור בנייר פרגמנט כי הוא "נושם" במיכל פלסטיק גם מקבל טעם המיכל וגם מתחיל להיות דביק ודבוק , אלא אם כן משתמשים בתדירות של יום יומיים ואז הפתיחה מאווררת ומרעננת.
לטליה שלום!
הכי טוב להשתמש בפסטרמה עד תאריך התפוגה שלהם ורצוי לאחסן בנייר
כי בתוך הפלסטיק הפסטרמה מתרטבת
ונהיית דביקה.
מעיין .ג.
אני שומרת בכלי מזכוכית.
לא אוהבת את הניירות.
רפי
בכלי פלסטיק או זכוכית , ולא שומרת הרבה זמן.
קונה מנות קטנות כל פעם , פסטרמה מתקלקלת די מהר כשהיא כבר פרוסה.
שאנטי
בקופסא סגורה, אבל לא מוותרת על נייר השעווה.
הנייר דווקא חשוב -מונע התייבשות.
דוקטור סדר