5 תשובות
גם אני עשיתי את זה כשהכנתי פיצה ביתית...
כדי לרכך את הבצק... כדי שהפיצה עצמה- הלחם- יהיה רך יותר, עדין יותר...
כדי לרכך את הבצק... כדי שהפיצה עצמה- הלחם- יהיה רך יותר, עדין יותר...
שואל השאלה:
לא קשור לאם מרגישים את הטעם או לא פשוט מה הפואנטה בזה
לא קשור לאם מרגישים את הטעם או לא פשוט מה הפואנטה בזה
אנונימי
אמרתי... כדי לרכך את הבצק... כדי שיהיה עדין יותר ולא קשה...
מה....
לא באמת מרגשים את הטעם.. ולא יודעת למה
באותו הנושא: