4 תשובות
האיכות
טל [:
היי הקרמי יותר בריא, כי הוא לא מוציא חומר וצבע, אבל הטפלון במשך השנים מוציא חומר וצבע. כל טוב.
יש לי בבית את שני הסוגים ושנייהן אותו הדבר רק שאומרים שהקרמיות יותר בריות לבישול מציפויי הטפלון עד כמה זה נכון אני לא יודעת יש כאלה שאומרים שהטפלון מסרטן אני לא יודעת עד כמה זה נכון היום עושים הכל בשביל לימכור מחר ימציאו מחבט גם עם בטריות בשביל לקפיץ את הפנקיק והמלוואח ואת החביתה
מי שאומר שהטפלון מסרטן אילו בעיקר המשווקים של המחבתות הקרמיות כלומר חברת נאופלם בישראל. למעשה כל הקמפיין של נאופלם מבוסס על זה שהמוצרים שלהם "בריאים" לעומת אלו המצופים בטפלון שהם "לא בריאים". אפילו יש להם אישור מעבדה (מעבדה פרטית) שהמוצרים שלהם בריאים.
חשוב להדגיש כי משרד הבריאות לא הוציא שום הודעה לגבי כלי טפלון וסביר להניח שזה יותר פניקה שחברת נאופלם זורעת כדי בסופו של דבר לקצור את הפניקה הזו כדי שאנשים יעדיפו את הכלים שלהם.
מצד שני יש לחברת נאופלם כלים יפים, רוב התגובות הן חיוביות ומעבר לעניין הבריאות כשמבשלים בסירי נאופלם או במחבתות נאופלם צורכים פחות שמן והאוכל לא נדבק.
חשוב להדגיש כי משרד הבריאות לא הוציא שום הודעה לגבי כלי טפלון וסביר להניח שזה יותר פניקה שחברת נאופלם זורעת כדי בסופו של דבר לקצור את הפניקה הזו כדי שאנשים יעדיפו את הכלים שלהם.
מצד שני יש לחברת נאופלם כלים יפים, רוב התגובות הן חיוביות ומעבר לעניין הבריאות כשמבשלים בסירי נאופלם או במחבתות נאופלם צורכים פחות שמן והאוכל לא נדבק.
מושיקו
באותו הנושא: