תשובה אחת
אחצ"ה טובים.
יקיר/ה, האם הכוונה לאגוזי פקאן, עם הקליפה, או קלופים? אם הם קלופים, אני מניחה במחבת,,
על אש בינונית, כשהמחבת חם מערבבים אותם עד שרואים שהם קלויים טוב, צריכים להשגיח,
כי האגוזים נשרפים מהר, זה נקרא "קלייה מהירה".
עם קליפה, להניח בתבנית ולהכניס לתנור חם בחום בינוני, מידי פעם לערבב אותם, עד שהקליפה משנה מעט את צבעה, כמו שקולים גרעינים/בוטנים/שקדים, אם רוצים מלוח, לפני שמניחים בתבנית,
מרטיבים ומפזרים מלח.
מקווה שהובנתי.
בהצלחה.