2 תשובות
את לוקחת סיר ומחממת אותו על אש בינונית
שמה קצת שמן (שתהיה שכבה דקה שתכסה את תחתית הסיר)
מוסיפה את הפתיתים עם הבצל
מוסיפה מים רותחים באותה כמות של הפתיתים (נגיד 2 כוסות מים על 2 כוסות פתיתים)
מוסיפה כף אבקת מרק, מערבבת
סוגרת את הסיר, מורידה לאש קטנה ומבשלת כ-10 דקות.
שמה קצת שמן (שתהיה שכבה דקה שתכסה את תחתית הסיר)
מוסיפה את הפתיתים עם הבצל
מוסיפה מים רותחים באותה כמות של הפתיתים (נגיד 2 כוסות מים על 2 כוסות פתיתים)
מוסיפה כף אבקת מרק, מערבבת
סוגרת את הסיר, מורידה לאש קטנה ומבשלת כ-10 דקות.
לוקחת סיר, שמה שמן מטגנת תבצל קצת עד ששהוא משחים
מוסיפה מים שימלא חצי סיר שמה איזה 3 כנפיים שיתבשלו קצת איזה 10 דק בסיר מוסיפה קצת פלפל שחור מלח וכורכום וכוסברה קצוצה ואז מוסיפה את הפתיתים כף מרק עוף מערבבת סוגרת תסיר מנמיכה טיפה את האש ומחכה 5-10 דק' עד שיתאדו המים
מוסיפה מים שימלא חצי סיר שמה איזה 3 כנפיים שיתבשלו קצת איזה 10 דק בסיר מוסיפה קצת פלפל שחור מלח וכורכום וכוסברה קצוצה ואז מוסיפה את הפתיתים כף מרק עוף מערבבת סוגרת תסיר מנמיכה טיפה את האש ומחכה 5-10 דק' עד שיתאדו המים
אנונימיתתתת
באותו הנושא: