4 תשובות
הסגולות גדולות של סבתות היא עגבניה. כשמבשלים חביתה תמיד מוסיף עגבניה אח או שתיים פרוסה שלמה תמיחד משפיע! במלפפונים מעט בגלל רק טוב לעיניים. ובחמוצים!
שניהם בריאים מאד. עגבניה - בעיקר בזכות הליקופן (הצבע האדום) והמלפפון בזכות הסיבים התזונתיים והצבע הירוק שלו. שניהם ביחד זה שילוב מנצח. עגבניה בבישול מעלה את הערך התזונתי שלה והיא מומלצת מאד גם כן.
אגב, לסובלים ממחלות אוטואימוניות יש להמנע מעגבניה.
אגב, לסובלים ממחלות אוטואימוניות יש להמנע מעגבניה.
תלוי לאיפה את דוחפת את זה:)
אנונימי
עגבנייה ומלפפון הם שני צמחים ממשפחות צמחים שונות, לכל אחד יש את הערכים התזונתיים שלו.
העגבניה היא ממשפחת הסולניים יחד עם החצים ותפוח האדמה והמלפפון ממשפחת הדלועיים
העגבניה היא ממשפחת הסולניים יחד עם החצים ותפוח האדמה והמלפפון ממשפחת הדלועיים
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: