תשובה אחת
למרות שמחירו כפול ולעיתים יותר מזה של הסוכר הלבן, עולות מכירותיו של הסוכר החום בהתמדה. ואולם, הוא ממש לא התחליף הבריא שאנו מחפשים לסוכר הלבן, גם אם הוא טרנדי ומשתלב באופנת המזון האלטרנטיבי, הקרוב יותר לטבע. זאת כיוון שהסוכר החום, שעובר תהליך זיקוק אחד פחות מהסוכר הלבן, כולל בו מעט, ממש מעט, מהמינרלים, הוויטמינים והסיבים שבקנה הסוכר המקורי, ממנו מופקים שניהם.
אל תבנה על זה, מיקי - הוא לא בריא יותר. מקסימום טעים יותר! אם אתה מחפש את הממתיק הבריא והטבעי ביותר וללא טעמי לוואי אז זה דווקא הממתיק סוכרלוז.
צירפנו בכל מקרה, מבחר מאמרים עם הסברים מפורטים יותר בנושא.
מערכת סטיפס