4 תשובות
עד מחר זה בסדר
מחרתיים זה כבר על הגבול,
אתה יכול לחתוך אותו לרצועות ולהקפיץ אותו ואז לשים במקרר
או לטגן את הרצועות עם ביצה ושומשום,
רק לא להשאיר אותו במקרר לא מבושל הרבה זמן
מחרתיים זה כבר על הגבול,
אתה יכול לחתוך אותו לרצועות ולהקפיץ אותו ואז לשים במקרר
או לטגן את הרצועות עם ביצה ושומשום,
רק לא להשאיר אותו במקרר לא מבושל הרבה זמן
את יכולה לטגן מחר, את יכולה לעשות ממנו מוקפץ רצועות עוף עם ירקות עם איטריות ביצים
נודלס - טעים מאד
את יכולה במקום לטגן לשים שמן זית תבלינים על מחבט טפלון ללא ביצה ופירורי לחם
אפשר לקחת בשר טחון למלא בחזה עוף ולאפות או לטגן מאד טעים או לשים בשיפודים על גריל חשמלי
נודלס - טעים מאד
את יכולה במקום לטגן לשים שמן זית תבלינים על מחבט טפלון ללא ביצה ופירורי לחם
אפשר לקחת בשר טחון למלא בחזה עוף ולאפות או לטגן מאד טעים או לשים בשיפודים על גריל חשמלי
גם 3-4 ימים זה בסדר אבל לא מעבר.
גג 3 ימים. בחורף נשמר יותר זמן בגלל הטמפרטורה הנמוכה. אם תזרי עליו מלח ישמר יותר טוב, כי המלח מונע התרבות החיידקים ורקבון בעקבות זה. רגוי מאוד להוציא את הדם ולהמליח.
באותו הנושא: