4 תשובות
תתני לה שתתקרר ותהיה בטמפ' החדר ואז תכניסי למקפיא עטופה טוב טוב בשקית (או שאת אוהבת טעם לוואי של שעועית ובשר קפוא בפיצה שלך חח).
במקרר אבל לא יותר מיומיים גג שלושה.. זה פשוט ייהרס וחבל על האוכל,
ברגע שטת מקפיאה משהו שבישלת או הכנת את בעצם מקפיאה את החיידקים ביחד איתו אז יותר עדיף מקרר.. מקווה שעזרתי (:
ברגע שטת מקפיאה משהו שבישלת או הכנת את בעצם מקפיאה את החיידקים ביחד איתו אז יותר עדיף מקרר.. מקווה שעזרתי (:
תלוי לכמה זמן את שומרת אותה אבל הכי טוב זה לשמור בתוך קופסת פלסטיק במקפיא את הפיצה
עדיף קצת במקפיא, ולפני שאת תאכלי אותה את יכולה לשים אותה במקרר, שתפשיר קצת..
חח ויפה שאת יודעת להכין פיצה.. זה נראה קשה ^^
חח ויפה שאת יודעת להכין פיצה.. זה נראה קשה ^^
באותו הנושא: