5 תשובות
תצטרכי להקציף, אין מה לעשות. הפודינג והסוכר לא מתערבבים טוב בלי הקצפה
מקווה שיצא טעים:)
חולת מטבח
שואל השאלה:
נכון למקצף יש 2 אשפרויות: 1ץהברזלים שלו כזה עם חורים, רגיל ו2. שהברזלים זה כמו תלתלים כאלו (מבינה?) מסולסלים, אז אפשר להקציף עם אלו שנראים כמו תלתלים?
לא, הם מותאמים לבצקים. אבל בעניין של פרווה וחלבי - אפשר לטבול את זה במים רותחים וזה בסדר לשימוש חלבי, לא? (אם את לא בטוחה אז אל תסמכי עלי בנושא)
חולת מטבח
את צריכה את המקציפים העגולים ולא את המסולסלים, הם לא שייכם לעניין הזה, וכן את חייבת להקציף אחרת הקצפת לא תתפח ותגדל כמו שצריך
בהצלחה
המקצף לא יהפך לחלבי בגלל ההקצפה. כלים הופכים להיות חלביים או בשריים רק אם משתמשים בהם במאכל בשרי או חלבי חם. במקרה כזה הכלי בולע את הטעם הבשרי או החלבי, ואח"כ כאשר משתמשים בו שוב בתבשיל חם, הוא פולט לתוכו את הטעם שבלע.
יש לזה סייגים שונים, האם עברו 24 שעות או לא, אבל את משתמשת בחומרים קרים, אז אין בכלל חשש.
פשוט תשטפי היטב את המקצף במים וסבון לאחר השימוש.

מקווה שהעוגה תצליח.
באותו הנושא: