2 תשובות
עם שמן...
אפשר לערבב קקאו, סוכר, ושמן. לחמם ולטעום...
אל תשימי הרבה קקאו כי זה מאוד דומיננטי.
כמובן שאת יכולה להוסיף שוקולד, אך הוא מכיל שומן מוקשה (שסביר להניח שזה מרגרינה או משהו דומה)
אגב, את יכולה פשוט לרדד את הבצק, לפזר שמן ומעל תערובת של סוכר וקקאו. אני לא יודעת לומר יחס אבל בגדול, 200 ג' מרגרינה (חבילה) = כוס שמן, כך שאם תראי מתכון- תעשי המרה.
בהצלחה ובתאבון
אפשר לערבב קקאו, סוכר, ושמן. לחמם ולטעום...
אל תשימי הרבה קקאו כי זה מאוד דומיננטי.
כמובן שאת יכולה להוסיף שוקולד, אך הוא מכיל שומן מוקשה (שסביר להניח שזה מרגרינה או משהו דומה)
אגב, את יכולה פשוט לרדד את הבצק, לפזר שמן ומעל תערובת של סוכר וקקאו. אני לא יודעת לומר יחס אבל בגדול, 200 ג' מרגרינה (חבילה) = כוס שמן, כך שאם תראי מתכון- תעשי המרה.
בהצלחה ובתאבון
מוריה
שלום
שוקולית לפזר באופן אחיד על הבצק לגלגל, יוצא מקסים כמו החלות המתוקות של הגן, דרך אגב זה פרווה.
בברכה
שוקולית לפזר באופן אחיד על הבצק לגלגל, יוצא מקסים כמו החלות המתוקות של הגן, דרך אגב זה פרווה.
בברכה
באותו הנושא: