2 תשובות
אני לא בטוחה לכמה פסטה זה מספיק אבל זה מתכון קל
קישורים מצורפים:
-שמן ולגרד בצל תחכי עד שזה יצהיב
-כף אבקת מרק
-כפית מלח
-קצת פילפל שחור
-חצי שימורים של רסק עגבניות
לערבב ולשים מים רוטחים קצת מעל הגובה של התערובת אחרי 7-10 דקות שזה מוכן לישפוך על הפסטה.. בתאבון:)
-כף אבקת מרק
-כפית מלח
-קצת פילפל שחור
-חצי שימורים של רסק עגבניות
לערבב ולשים מים רוטחים קצת מעל הגובה של התערובת אחרי 7-10 דקות שזה מוכן לישפוך על הפסטה.. בתאבון:)
באותו הנושא: