2 תשובות
כן, גלידה וחלב, חלב ופירות.
שקה מרענן לימים הלוהטים: שפריץ פירות, אפשר גם עם חלב קר, 3 דקות ואתם נהנים מבריאות קרירה!
מתכון: מיכל גלוש
מרכיבים להכנת 2 כוסות הגשה גבוהות:
תבנית קרח (10-14) קוביות
לפי הטעם:
כוס פירות חתוכים לקוביות (מומלץ לשלב עד שני סוגים)
סודה
אופציונאלי:
ממתיק (סוכר/סוכרזית)
חלב
הכנת המתכון:
מכניסים לבלנדר עם סכין חותכת את כל קוביות הקרח + חצי כוס סודה ומפעילים את הבלנדר על הדרגה הגבוהה ביותר, עד שנוצר קרח גרוס. מעבירים את הקרח לכלי נפרד.
שופכים לבלנדר את הפירות החתוכים, בתוספת חצי כוס מים קרים ומערבבים בדרגת חיתוך גבוהה עד לקבלת מרקם סמיך. במידה והפירות לא נחתכים, ניתן להוסיף מעט מים קרים ולנסות בשנית.
מוסיפים את הקרח הגרוס שהעברנו לכלי נפרד לתכולת הבלנדר עם הפירות ומערבבים למספר שניות. במידה ורוצים להמתיק - יש להמיס מעט ממתיק עם מים חמים בצד ולהוסיף לתערובת.
אפשרות נוספת: מי שרוצה שייק פירות על בסיס חלב, להוסיף בשלב ה-2 חצי כמות חלב מהנוזלים המיועדים לריסוק הפירות. מגישים בכוס גבוהה עם קש/ מטריה, ניתן לפזר מעט סוכר על שולי הכוס ולקשט עם פלח פרי
מתכון: מיכל גלוש
מרכיבים להכנת 2 כוסות הגשה גבוהות:
תבנית קרח (10-14) קוביות
לפי הטעם:
כוס פירות חתוכים לקוביות (מומלץ לשלב עד שני סוגים)
סודה
אופציונאלי:
ממתיק (סוכר/סוכרזית)
חלב
הכנת המתכון:
מכניסים לבלנדר עם סכין חותכת את כל קוביות הקרח + חצי כוס סודה ומפעילים את הבלנדר על הדרגה הגבוהה ביותר, עד שנוצר קרח גרוס. מעבירים את הקרח לכלי נפרד.
שופכים לבלנדר את הפירות החתוכים, בתוספת חצי כוס מים קרים ומערבבים בדרגת חיתוך גבוהה עד לקבלת מרקם סמיך. במידה והפירות לא נחתכים, ניתן להוסיף מעט מים קרים ולנסות בשנית.
מוסיפים את הקרח הגרוס שהעברנו לכלי נפרד לתכולת הבלנדר עם הפירות ומערבבים למספר שניות. במידה ורוצים להמתיק - יש להמיס מעט ממתיק עם מים חמים בצד ולהוסיף לתערובת.
אפשרות נוספת: מי שרוצה שייק פירות על בסיס חלב, להוסיף בשלב ה-2 חצי כמות חלב מהנוזלים המיועדים לריסוק הפירות. מגישים בכוס גבוהה עם קש/ מטריה, ניתן לפזר מעט סוכר על שולי הכוס ולקשט עם פלח פרי
באותו הנושא: