5 תשובות
היי. לטחון פרי במעבד מזון. רק להוסיף מעט מים. בהצלחה וחג שמח.
אני יודעת שקודם מבשלים תפרי במים עד שמתרכן וטוחנים במעבד מזון ללא הקליפה והגרעינים (מקלפים לפני הבישול) אפשר להוסיף מעט סוכר
לטחון בבלנדר את הפרי הירק שאת רוצה להכין אותו כגרבר. ואם זה יוצא לך יותר מדי סמיך אז להוסיף מעט מים ולערבב
לבשל למשל דלעת גזר תפו"א וקישוא במרק ואז לרסק טוב טוב עם מזלג - זה גם מאוד מוצלח לתינוקות
בהצלחה
לבשל למשל דלעת גזר תפו"א וקישוא במרק ואז לרסק טוב טוב עם מזלג - זה גם מאוד מוצלח לתינוקות
בהצלחה
תקחי בננות, עגבניות, אבוקדו - פירות \ ירקות רכים.
עם מזלג תלחצי חזק ותדפקי בעדינות כדי למעוך - בתוך צלחת.
אם צריך לתת ברזל או תרופה כלשהיא תשימי בנפרד על הכפית ותתני ואח"כ תאכילי.
בהצלחה! (:
אני מכינה לאחותי (בת 10 חוד' ) אז אני יודעת (:
אם את צריכה עוד עזרה תלחצי על המעטפה ליד שמי ♥
עם מזלג תלחצי חזק ותדפקי בעדינות כדי למעוך - בתוך צלחת.
אם צריך לתת ברזל או תרופה כלשהיא תשימי בנפרד על הכפית ותתני ואח"כ תאכילי.
בהצלחה! (:
אני מכינה לאחותי (בת 10 חוד' ) אז אני יודעת (:
אם את צריכה עוד עזרה תלחצי על המעטפה ליד שמי ♥
אם את רוצה גרבר מירקות כמו בטטה או גזר וכ.. צריך לבשל מעט לפני כן. בהצלחה לך וחג שמח.
באותו הנושא: