6 תשובות
שמים עם ביצה מטגנים ובסוף שמים סוכר
שואל השאלה:
טובלים את הלחם בביצה או שמים את הביצה על המחבת?
נו אני לא יודעת:o
לוקחים פרוסת חלה טובלים אותה בביצה אחר כך שמים על המחבת נותנים לה טיפה להיטגן ואז מוציאים ושמים מלא סוכר (: בתאבון
מערבבים ביצה (כמו בחביתה) מחממים שמן במחבט (מעט שמן) ומטגנים, מוציאים ושמים על זה סוכר
את שוברת 2 ביצים שפוכת אותם לתוך קערה לוקחת תלחם טובלת תלחם בתוך הקערה אם הבצים ואז שמה את הלחם שטבלת לתוך המחבת ומטגנת ולאחר זה מוכן שימי סוכר (אשמח לפרח)
הנה מתכון