2 תשובות
שואל השאלה:
כחו איזשהו סיר
תחתכו תפוחי אדמה דק ותפרסו על כל התחתית של הסיר ואז תחתכו פלפלים ותפזרו תפתחו שיני שום ותפזרו ואז כחו חומוסים (אני משתמשת בקפואים ואז זה מתבשל) תפזרו (אם באבלכם חריף שימו פלפל חריף) ואז לוקחים תדגים (אני משתמשת באמנון או מוש) הם כבר נקיים כי אני משרה אותם לפני איזה שעה עם לימון כאילו מפזרת לימון ומשרה
חותכת קצת את הזנבנב וחלקים מיותרים ואז מניחה בסיר פורסת יפה ואז מפזרת שמן בנדיבות פפריקה (אני שמה פפריקה מתוקה)
מפזרים ממש בנדיבות ואז מלח ממש בנדיבות ומתחילים לעסות את הדגים שהכל נמרח והדגים מכוסים בהכרח ואפשר להוסיף עוד שמן ועוד מלח ועוד פפריקה איך שרוצים ואז שמים מלא כוסברה ממלים את הסיר בקצת מים שמים מכסה ומביאים על אש גבוהה לאיזה רבע שעה ואז מנמיכה את האש
עד שמתבשל
וזהו תהנו מדג מרוקאי לשבת :)
כחו איזשהו סיר
תחתכו תפוחי אדמה דק ותפרסו על כל התחתית של הסיר ואז תחתכו פלפלים ותפזרו תפתחו שיני שום ותפזרו ואז כחו חומוסים (אני משתמשת בקפואים ואז זה מתבשל) תפזרו (אם באבלכם חריף שימו פלפל חריף) ואז לוקחים תדגים (אני משתמשת באמנון או מוש) הם כבר נקיים כי אני משרה אותם לפני איזה שעה עם לימון כאילו מפזרת לימון ומשרה
חותכת קצת את הזנבנב וחלקים מיותרים ואז מניחה בסיר פורסת יפה ואז מפזרת שמן בנדיבות פפריקה (אני שמה פפריקה מתוקה)
מפזרים ממש בנדיבות ואז מלח ממש בנדיבות ומתחילים לעסות את הדגים שהכל נמרח והדגים מכוסים בהכרח ואפשר להוסיף עוד שמן ועוד מלח ועוד פפריקה איך שרוצים ואז שמים מלא כוסברה ממלים את הסיר בקצת מים שמים מכסה ומביאים על אש גבוהה לאיזה רבע שעה ואז מנמיכה את האש
עד שמתבשל
וזהו תהנו מדג מרוקאי לשבת :)
אנונימית
שואל השאלה:
עם תפוחי אדמה זה ממש טעים גם בפלטה בשבת זה ניהיה קצת קראנץ וזה נחמד
וכן סתם אני שמה חומוסים קפואים אין לי סיבה מיוחדת חח
עם תפוחי אדמה זה ממש טעים גם בפלטה בשבת זה ניהיה קצת קראנץ וזה נחמד
וכן סתם אני שמה חומוסים קפואים אין לי סיבה מיוחדת חח
אנונימית
באותו הנושא: