5 תשובות
חביתת ירק - לוקחים ביצה מערבבים בתוך צלחת, חותכים מעט בצל
וכוסברה, מערבבים הכל ביחד ומטגנים במחבת.
בתאבון (:
וכוסברה, מערבבים הכל ביחד ומטגנים במחבת.
בתאבון (:
חביתה עם פטריות, תירס, בצל זה פשוט מאוד פשוט פשוט מערבבים את הביצה מוסיפים את אחד מהרכיבים (או את כולם) לביצה מערבבים את כולם ביחד וזה יוצא ממש טעים, אני מציעה לך לעשות את החביתה עם 2 ביצים +
מקווה שעזרתי בתאבון ושבת שלום (:
מקווה שעזרתי בתאבון ושבת שלום (:
היי. לשים במחבת כף שמן זית. ולהניח על הגז באש בייננית. וקשקש את הביצה לתוך כוס ולשפוך על המחבת להפוך לאחר שתי דקות ואחרי שתי דקות לכבות את הגז. ולבריאות.
שימי בקערה שתי ביצים (בלי הקליפה) שימי קפית קוט'ג תטרפי אותם ובמחבת שימי חמאה אחרי שהחמאה ניתכה תזיזי את המחבת עד שהחמאה המותכת תכסה את כל המחבת ועז שפכי לשם את התערובת ושימי מכסהחכי שהקצוות משכימים או שתיבדרקי עם המרית ותהפכי תכבי את הגז ותמללאי בתוך פיתה מיונז לפי התעם ואז כשאת מסיימת לימרוח תיבדקי אם החביתה מוכנה ואם כן קפלי אותה ותחניסי לתוך הפיתה ותוכלי בתאבון
ממ.. אני מת על "חביתת הפתעות".
שלב 1 - מדליקה את הכיריים ושמה את המחבט עם טיפה שמן עליו.
שלב 2 - את לוקחת צלוחית ומערבבת את הביצה \ ביצים ( כמה ביצים שאת רוצה ).
שלב 3 - חותכת כול מיני ירקות כמו מלפפון, גמבה, בצל, עגבנייה וכו ובינתיים משאירה אותם בצד.
שלב 4 - שימי את הערבוב של הביצים במחבט.
שלב 5 - אחריי 2 דקות, תשפכי את כול הירקות שחתכת לתוך המחבט.
שלב 6 - אחריי ששמת את הירקות תוסיפי קצת פלפל קצת מלח ( לפי הטעם ).
שלב 7 - להפוך את החביתה ולשים גם פלפל ומלח.
שלב 8 - להוציא את החביתה מתוך המחבט, לשים בצלחת ולאכול.
בתאבון (=
שלב 1 - מדליקה את הכיריים ושמה את המחבט עם טיפה שמן עליו.
שלב 2 - את לוקחת צלוחית ומערבבת את הביצה \ ביצים ( כמה ביצים שאת רוצה ).
שלב 3 - חותכת כול מיני ירקות כמו מלפפון, גמבה, בצל, עגבנייה וכו ובינתיים משאירה אותם בצד.
שלב 4 - שימי את הערבוב של הביצים במחבט.
שלב 5 - אחריי 2 דקות, תשפכי את כול הירקות שחתכת לתוך המחבט.
שלב 6 - אחריי ששמת את הירקות תוסיפי קצת פלפל קצת מלח ( לפי הטעם ).
שלב 7 - להפוך את החביתה ולשים גם פלפל ומלח.
שלב 8 - להוציא את החביתה מתוך המחבט, לשים בצלחת ולאכול.
בתאבון (=
באותו הנושא: