תשובה אחת
אם את מדברת על אייס שוקוו- (כמו מילקשייק), אז בבלנדר (מערבל מזון) שמים קרח, חלב ושוקולית, ומפעילים. אסור לטחון את הקרח יותר מדי, כי אז הוא הופך למים.
אם את מדברת על שוקו חם, זה חלב חם עם קצת שוקולית וקצף למעלה, ואז זורקים פנימה קוביית שוקולד שנמסה ועושה לזה את הטעם...
מקווה שעזרתי!
אם את מדברת על שוקו חם, זה חלב חם עם קצת שוקולית וקצף למעלה, ואז זורקים פנימה קוביית שוקולד שנמסה ועושה לזה את הטעם...
מקווה שעזרתי!
באותו הנושא: