3 תשובות
1. שוקולית יכול להיות דווקא טעם מעניין וחדש, את יכולה לנסות את זה, זה יכול לצאת ממש טעים:) אני עושה כל הזמן עוגות גבינה:)
2. עדיף להקציף כי יש בזה שמנת מתוקה וזה לא יצא לך קציפתי אם תערבבי, אם אין לך אפשרות להקציף- את יכולה לנסות לטרוף את הבלילה עם מטרפה מהר כמה דקות עד שאת מגיעה למרקם דיי קציפתי:) וטעים כמובן:)
בתיאבווןן!
2. עדיף להקציף כי יש בזה שמנת מתוקה וזה לא יצא לך קציפתי אם תערבבי, אם אין לך אפשרות להקציף- את יכולה לנסות לטרוף את הבלילה עם מטרפה מהר כמה דקות עד שאת מגיעה למרקם דיי קציפתי:) וטעים כמובן:)
בתיאבווןן!
ובמקום להכין אולי לקנות.. כאבק כתוב לך מתכון תעשי לפי מה שרשום
כן. אפשר שניהם
באותו הנושא: