תשובה אחת
בגלל שהיא עשויה מביצים- משמין!, מקמח, חלב (ולפעמים חמאה). הרוטוב שמוסיפים לה לרוב שמן (פטריות, בולונז) ואז כל העסק מתפיח קלוריות... לעומת אורז, תפוחי אדמה, קוסקוס, ובורגול שהם טבעיים. לחם קל-כשמו כן הוא, דל קלוריות. פתיתים? בסך הכול קמח ומים, ומבושלים. אם את רוצה לאכול פסטה ואת לאיכולה לשרוד בלי (כמוני:) תאכלי פסטה במידה, בלי רוטב מאוד משמין, ותנסי לאכול פסטה דלת קלוריות ומחיטה מלאה (לפסטהbarilla יש אחת כזאת). בתיאבון!
באותו הנושא: