4 תשובות
כמה שיני שום כתוש (לפי הטעם )
עגבניות \ רסק עגבניות.
מלח, פלפל.. מים חמים בזמן שזה מתבשל וכפית מרק עוף..
מוכן תוך רבע שעה גג (:
שואל השאלה:
תודה רבה (:
חותכים בצל, מטגנים אותו עד שהוא מקבל צבע זהוב, מי שאוהב שום אז אפשר גם, אחר כך מוסיפים את הרסק עגבניות, מערבבים, שמים תבלינים... מלח פלפל שחור, מוסיפים קצת מים, לא יותר מידי שלא יהיה ממש נוזלי.. מחכים קצת וזהו בתיאבון:)
אנונימי
שופכים שמן, שמים בצל, מחכים שיזהיב ואז שמים עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, שמים פלפל שחור, מלח ואורגנו ומערבבים, אני ממליץ לשים קצת מים בשלב זה ואז מחכים עשר דקות ואז שמים את הרסק העגבניות (אם אין אז שימי קצת קטשופ בכוס ועל זה מים ותערבבי.. זה מה שאני עושה וזה יוצא טעים) כשמת את הרסק את מחכה 5 דקות וזה מוכן.. לערבב בין לבין.
אני ממליץ על 5-7 עגבניות
בצל בינוני
קמצוץ אורגנו
קמצוץ מלח
קצת פלפל
500 גרם רסק עגבניות (או כוס עם קטשופ ומים, לא חד פעמית אלא רגילה)