3 תשובות
זה לא רסק זה רוטב עגבניות.
את מבשלת את הפתיתים על חצי כפית מלח ומים.. את צריכה לטעום כול הזמן את הפתיתים עד שזה טעים לך.
ואז את לוקחת מסננת ומפילה מהסיר אל מהסננת את כול הפתיתים. נותנת להם לנוח בכיור חצי שעה..
ואז רוטב עגבניות יש באינרנט
את מבשלת את הפתיתים על חצי כפית מלח ומים.. את צריכה לטעום כול הזמן את הפתיתים עד שזה טעים לך.
ואז את לוקחת מסננת ומפילה מהסיר אל מהסננת את כול הפתיתים. נותנת להם לנוח בכיור חצי שעה..
ואז רוטב עגבניות יש באינרנט
אנונימי
שואל השאלה:
מה הקשר קטשופ?
מה הקשר קטשופ?
אנונימי
לוקחים את הפתיתים, לא מבשלים עוד. ומערבבים אותם עם קטשופ. בתאבון (:
חחחnחח טוב אם את רוצה תשובות אמיתיות תחפשי באינטרנט איך מכינעים פתיתים >< פה זה ייקח לך שעות!
חחחnחח טוב אם את רוצה תשובות אמיתיות תחפשי באינטרנט איך מכינעים פתיתים >< פה זה ייקח לך שעות!
אנונימי
באותו הנושא: