8 תשובות
אני חושבת שאת יכולה עוד לאכול היום. אבל עדיין לא הרבה..
אנונימי
עד אתמול חח (:
עד אתמול?
את עדין יכול לאכול את זה. זה לא באמת פג תוקף (99%).
כדאי להריח ולראות אם יש לזה ריח רגיל, או חמוץ.. אם את לא מריחה משהו מוזר תטעמי ממש בקצה המזלג אם גם הטעם בסדר את יכולה לאכול בכיף:)
( אם זה רק טיפה חמוץ עדיף פשוט לזרוק לפח )
כדאי להריח ולראות אם יש לזה ריח רגיל, או חמוץ.. אם את לא מריחה משהו מוזר תטעמי ממש בקצה המזלג אם גם הטעם בסדר את יכולה לאכול בכיף:)
( אם זה רק טיפה חמוץ עדיף פשוט לזרוק לפח )
את יכולה לאכול קצת, אבל לא הרבה.
תלוי גם עד איזה שעה אתמול, אם בערב, אז את יכולה לאכול קצת, אם עד הבוקר, עדיף לא לאכול, אם עד הצהריים או אחר הצהריים אפשר לאכול קצת.
אבל אל תדאגי, גם אם תאכלי את לא תמותי או משהו כזה (:
תלוי גם עד איזה שעה אתמול, אם בערב, אז את יכולה לאכול קצת, אם עד הבוקר, עדיף לא לאכול, אם עד הצהריים או אחר הצהריים אפשר לאכול קצת.
אבל אל תדאגי, גם אם תאכלי את לא תמותי או משהו כזה (:
אנונימית
אני פעם אכלתי עם קצת עובש (שמתי לב לעובש רק אחרי שאכלתי חח) ולא קרה לי כלום.. אז אני מניחה שגם לך לא יקרה כלום
נ. ב. זה היה עם בולגרית
נ. ב. זה היה עם בולגרית
תסתכלי על זה אם זה נראה לך פג תוקף, עם צבע ירוק כזה, אם לא אז תטעמי חתיכה קטנה.. אם זה מרגיש לך שונה ומוזר אז אל תאכלי. שבת שלום:)
בניגוד לגבינות טריות המחמיצות ומתקלקלות, הקשקבל היא גבינה מובחלת שעברה תהליך יישון מבוקר ולכן אינה מתקלקלת. גבינות כאלה יכולות להחזיק חודשים ושנים והן חלב עם חיי נצח. ככל שיעבור הזמן הגבינה תאבד נוזלים, תתיבש ותתקשה אבל לא תתקלקל. אם עולה על הגבינה עובש, מסירים את החלק העבש. כל השאר ראוי למאכל. גם אם לגבינה טעם מריר וארומה של אמוניה, היא ראויה למאכל.
מכלת גבינות
באותו הנושא: