5 תשובות
תלוי איזה תבשיל את מכינה?
שואל השאלה:
נגיד תבשיל עדשים
או תבשיל עגבניות עם שעועית ירוקה
נגיד תבשיל עדשים
או תבשיל עגבניות עם שעועית ירוקה
אנונימי
הבנתי. במידה שאת מוסיפה מים לתבשיל אז תראי אם את רוצה אותו כסמיך אז תוסיפי את הקמח עם השמן כבר מייד בהתחלה
שואל השאלה:
אז בכל תבשיל דליל יכול ללכת מצויין הסמכה מוקדמת עם קמח ושומן מטוגנים יחד? בכמות קטנה
אז בכל תבשיל דליל יכול ללכת מצויין הסמכה מוקדמת עם קמח ושומן מטוגנים יחד? בכמות קטנה
אנונימי
כן
באותו הנושא: