התחברות
הרשמה
מה קורה אם לא מוסיפים קורנפלור כשמכינים בצק סוכר?
10 בינואר 2015, 09:20
סוכר
בצק
מאפים
אפייה
בצק סוכר
עוגות
עדיין לא התקבלו תשובות
באותו הנושא:
תחליף לקורנפלור באפייה - מה ניתן לשים במקום קורנפלור?
כשמכינים מקושקשת צריך לשים שמן?
מה קורה מבחינה כימית כשמכינים סליים? איך הדבק מתרכב עם הבוראקס?
כשמכינים מיץ גזר האם מספיק לשטוף אותו היטב במים חמים וסבון, או שחייבים לקלף?
למי שמכין מופלטות כמה מופלטות שמים אחד על השני?
כשמכינים מנה חמה אמורים להישאר קצת מים בסוף?
במה אפשר להחליף קקאו ושוקולית (אין לי שוקולית גם) כשמכינים עוגה במיקרוגל?
לפני שאופים עוגיות, צריך לחמם את התנור מראש כשמכינים את התערובת?
רק אותי מעצבן בפליפגרם (אפליקציית תמונות) שכתוב למטה כשמכינים סרטון פליפגרם?
כשמכינים סושי, על איזה צד של האצה שמים את האורז?
אחסון קורנפלור - איפה מאחסנים קורנפלור?