3 תשובות
המרכיבים (ל-6-4 מנות):
1/2 1 כוסות חלב
3/4 1 כוסות (400 מ"ל) מיכל שמנת מתוקה 32%
445 גרם שוקולד מריר 53% מוצקי קקאו (קאליבו או דומה)
20 גרם שוקולד מריר70% מוצקי קקאו (טרופיליה ולרונה או דומה)
מרשמלו
קוביות שוקולד
קצפת

אופן ההכנה:
מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה. לאחר ההרתחה ממסיסים לתערובת את השוקולד ומסננים.
מניחים בתחתית הספל מרשמלו וקוביות שוקולד, יוצקים עליהם את הנוזל החם ומקשטים בקצפת
את מוציאה שוקו קר של יוטבתה/שוקו שוק מהמקרר מוזגת לכוס שמה במיקרוגל לדקה לאחר הדקה את מוציאה את השוקו מהמיקרוגל ושותה
ראי בקישור: