2 תשובות
יש לך את כל המידע שאת מחפשת בקישור.
קישורים מצורפים:
אנונימי
חשוב לציין, שלא די בהשוואה פשוטה ויבשה של כמות פחמימות/חלבונים/שומן במנה של קינואה, ביחס לכמותם במנת פסטה או אורז.
הרכב חומצות האמינו בקינואה הופך את החלבונים שבה ל"חלבונים מלאים", בעוד שהחלבונים בפסטה או באורז הם חלבונים חלקיים בלבד, ולכן הקינואה אינה נחשבת לסתם "פחמימה" פשוטה, אלא יש בה גם מרכיב מועיל של חלבון.
הרכב חומצות האמינו בקינואה הופך את החלבונים שבה ל"חלבונים מלאים", בעוד שהחלבונים בפסטה או באורז הם חלבונים חלקיים בלבד, ולכן הקינואה אינה נחשבת לסתם "פחמימה" פשוטה, אלא יש בה גם מרכיב מועיל של חלבון.
באותו הנושא: