2 תשובות
עדיף טריה ולא בשימורים. שעועית ירוקה היא ירק, מעט קלוריות ויתרונות הצבע הירוק הסיבים התזונתיים. שעועית לבנה הרוטב מכילה יותר קלוריות היא קטניה עשירה בחלבון. כך שכל אחת ויתרונותיה לטובת הבריאות. שוב - עדיף לבשל לבד
שעועית - זה דבר נהדר.
שעועית בשימורים - אם מידי פעם, אז בסדר גמור, באופן קבוע - עדיף שלא, וזאת בגלל חומרים משמרים ותוספי מזון אחרים שבשימורים. חוץ מזה, אם את לא מסיימת קופסה בפעם אחת, חשוב להעביר את התוכן לכלי זכוכית, נירוסטה או פלסטיק.
לגבי אכילה בדיאטה - אם לא ידוע לך בעיה כלשהיא עם שעועית או לחומרים שברוטב (אלרגיה, למשל) - תלוי על איזו דיאטה מדובר ומה מרכיבי הרוטב. אם זה סתם רוטב עגבניות, אז בגדול זה יכול להתנגש רק עם דיאטת הכליות.
שעועית בשימורים - אם מידי פעם, אז בסדר גמור, באופן קבוע - עדיף שלא, וזאת בגלל חומרים משמרים ותוספי מזון אחרים שבשימורים. חוץ מזה, אם את לא מסיימת קופסה בפעם אחת, חשוב להעביר את התוכן לכלי זכוכית, נירוסטה או פלסטיק.
לגבי אכילה בדיאטה - אם לא ידוע לך בעיה כלשהיא עם שעועית או לחומרים שברוטב (אלרגיה, למשל) - תלוי על איזו דיאטה מדובר ומה מרכיבי הרוטב. אם זה סתם רוטב עגבניות, אז בגדול זה יכול להתנגש רק עם דיאטת הכליות.
קישורים מצורפים: