2 תשובות
תשתדלי שהדגניי בוקר יהיו בריאים עד כמה שאפשר,
תסתכלי על הרכיבים *,
בלי צבעי מאכל, בלי סוכר, בלי חומר מייצב, כמה שיותר טבעי
וחלב אני ממליצה לך להתנסות בחלב שקדים/סויה/קוקוס/אורז, זו בחירה בריאה יותר.. (:
זאת לא כזאת חריגה, אבל ממליצה לך לעבור לכוס אחת של דגנים וחלב 1%, או ביו (אקטיביה לדעתי הכי טוב) של 0%
אני יודעת שבהתחלה קשה להתרגל לאחוזים אבל זה בריא יותר ומתרגלים (:
זאת הארוחת בוקר שלי בארבעה חודשים האחרונים חח