תשובה אחת
עוגת שוקולד כשרה
200 גר שוקולד מריר
ח' מרגרינה או חמאה או 2/3 כוס שמן
כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
3 כפות קממח מצה.
ממיסים א השוקולד בסיר כפול, מוסיפים את המרגרינה/חמאה או השמן.
את החלמונים מערבבים לתוך השוקולד לאחר שקצת התקר.
את החלבוים מקציפים עם הסוכר.
מערבבי את שתי ערוהבות מורידים כוס קרם ושומרים במקרר. לכל התערובת שנותרה מוסיפים 3 כפות קמח מצה. אופים כרבע שעה בחום בינוני. לאחר שהעוגה מתקררת מורחים עליה את קרם השוקולד.
בתיאבון
200 גר שוקולד מריר
ח' מרגרינה או חמאה או 2/3 כוס שמן
כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
3 כפות קממח מצה.
ממיסים א השוקולד בסיר כפול, מוסיפים את המרגרינה/חמאה או השמן.
את החלמונים מערבבים לתוך השוקולד לאחר שקצת התקר.
את החלבוים מקציפים עם הסוכר.
מערבבי את שתי ערוהבות מורידים כוס קרם ושומרים במקרר. לכל התערובת שנותרה מוסיפים 3 כפות קמח מצה. אופים כרבע שעה בחום בינוני. לאחר שהעוגה מתקררת מורחים עליה את קרם השוקולד.
בתיאבון
אורנה
באותו הנושא: