2 תשובות
להשקיע ולהכין אוכל לבד בבית...
קראתי סיפור פעם על אישה שהשקיעה והכינה אוכל לא מעובד כל יום לבן שלה, אבל בסוף הוא חלה בסרטן כי הגוף שלו לא הכיר את הדברים המעובדים וכנראה הוא אכל פעם או משהו, הגוף לא התמודד עם המחלה והוא נפטר... ככה שהגוף צריך להכיר גם מזון מעובד וזה לא מומלץ לאכול רק מזון ביתי.
היום כמעט ובלתי אפשרי להמנע מזה לחלוטין. גם אם תכיני אוכל בבית, במצרכים שתשתמשי יהיו חומרים רעילים (דרך אגב, החומרים האלו לרוב זה נפט, ונותנים לך לאכול את זה). היום גם לבשר מזריקים חומרים לא טובים, מרססים את הירקות והפירות והביצים לא טובות. הדבר הקרוב ביותר להכי טוב שאפשר לעשות הוא לקנות ירקות ופירות אורגנים, בשר אורגני וביצים אורגניות. הבעיה היא המחיר הכל כך יקר של כל אלו. עוד דבר זה להסתכל בגב האריזה של מוצרים, ברכיבים ולבדוק באיזה מוצר יש את הכי פחות רעלים. כל מה שאת רואה e- ואיזה מספר אחריו זה רעל. גם כל המודסיניום גלוטומט וכל הג׳יברישים למניהם הנ"ל. תחפשי איפה יש הכי פחות:)