4 תשובות
בתחילת האפייה, נוצר קרום קשה על פני הלחם. כי החום תופס את השכבה החיצונית לפני שהוא משפיע על הפנים.
כשאופים לחם בפס ייצור התנור חם מאוד ולא מפסיקים את פעולתו.
מעבר בין טמפרטורת החדר לבין כניסה מיידית לסביבה של תנור חם מאוד יוצרת שכבה "קשה" במסביב של הלחם.
מעבר בין טמפרטורת החדר לבין כניסה מיידית לסביבה של תנור חם מאוד יוצרת שכבה "קשה" במסביב של הלחם.
כמו בחיים, כל סוף או התחלה חדשה הם תמיד קשים
אבא ואמא לחם עושים קולולולו ואז יוצא קשה
אנונימית
באותו הנושא: