4 תשובות
הסיבה היא כמות המלח.
כשאר אתה אוכל משהו כמו פיצה או שווארמה יש שם כמויות גדולות של מלח וסוכר מה שגורם לגוף להתמכר לאוכל שאכלת מחוץ לבית והגוף רוצה שוב עוד ביגלל זה התחושה של הרעב, כלומר אוכל ביתי אתה שולט בכמויות מלח וסוכר שאתה משתמש והאוכל הוא בריא יותר מאוכל תעשייתי.
כשאר אתה אוכל משהו כמו פיצה או שווארמה יש שם כמויות גדולות של מלח וסוכר מה שגורם לגוף להתמכר לאוכל שאכלת מחוץ לבית והגוף רוצה שוב עוד ביגלל זה התחושה של הרעב, כלומר אוכל ביתי אתה שולט בכמויות מלח וסוכר שאתה משתמש והאוכל הוא בריא יותר מאוכל תעשייתי.
כי זה בעיקר סוכרים פשוטים והם נספגים מהר מאוד בדם שכתוצאה מכך רמות האינסולים בדם מזנקות למעלה ויורדות מהר מה שגורם לתחושת שובע קצרה, רצוי לאכול אוכל בריא
כי זה אוכל זבל שאין בו שום ערך תזונתי וגם לא בריא
אוכל של בית הרבה יותר בריא וגם טעים ולכן גם יותר משביע
זה שמבשלים אוכל של בית במקום גם עושה הבדל גדול
אוכל של בית הרבה יותר בריא וגם טעים ולכן גם יותר משביע
זה שמבשלים אוכל של בית במקום גם עושה הבדל גדול
כמות המלח או הסוכר גם. סוכר ממכר והסוכר ששמים בג'אנק הוא לבן שגורם לתחושב טובה ממש אחרי הארוחה אבל גם יורד באותה מהירות.
בגלל זה אומרים שזה לא בריא ומנסים לשנות את התזונה שלנו ומחנכים אותנו. יש דרכים להפסיק את הזבל מה שנקרא אבל זה לא קל... מה שכן בתור התחלה יש פ הסבר אצל לאה גולן בבלוג שכדאי לקרוא
בגלל זה אומרים שזה לא בריא ומנסים לשנות את התזונה שלנו ומחנכים אותנו. יש דרכים להפסיק את הזבל מה שנקרא אבל זה לא קל... מה שכן בתור התחלה יש פ הסבר אצל לאה גולן בבלוג שכדאי לקרוא
קישורים מצורפים:
נטע
באותו הנושא: