2 תשובות
מחממים תנור ל160 מעלות, מסדרים את הכיסנים על מגש עם נייר אפייה ומחממים בתנור 15-20 דקות. (כדאי לפתוח אחד ולוודא שהוא חם גם מבפנים)
אם המילוי היה רטוב מדי אז הכיסנים יהיו רטובים מלמטה בכל מקרה, אבל זו הדרך הטובה ביותר לחימום בלי לפגוע במרקם של הפילו.
לחיזוק דברי קודמי. לא לחמם התנור ולהכניס את הבצק אלא להכניס לאחר כ-5 מרגע הדלקתו למשך 15-20 דקות, היות והפילו מתייבש בקלות.
לעתיד - יש הכין הבצק 80% בלבד (לא ממש מדע מדוייק) ולהשלים ממש לפני הגשה